Palvelutalo HOPEARINNE

Liukkaankuja 2, 03400 VIHTI

Tarjolla hyvää kotiruokaa!

Lounas joka päivä klo 12-13  Edullinen keittiömme on lounas-aikaan avoin omaisille ja kaikille Vihdin eläkeläisille - TERVETULOA! 

TULE TÖIHIN!

HENKILÖKUNTA

  INTRA    (päivitetty 21.1.2019) 

Ainola

Ainola on 42-paikkainen osasto, joista yksi paikka on tarkoitettu lyhytaikaishoitoa tarvitseville. Osastolla on yhden, kahden tai kolmen hengen huoneita tai asuntoja. Lyhytaikaishuone on yhden hengen huone, jonka yhteydessä on keittiö- ja wc-tilat. Ainolassa asuu jonkin verran itse maksavia asukkaita, jotka tarvitsevat ohjausta, neuvontaa ja apua arkielämän asioissa. Itse maksaville asukkaille räädälöidään toimivia ja heille sopivia palvelupaketteja, jotka tukevat heidän onnistumistaan arkiasioiden hoitamisessa. Ainolassa jokaisella asukkaalla on oma huone tai huoneisto, jonka hän yhdessä omaisten kanssa kalustaa mieleiseksi. Omat tutut ja rakkaat esineet sekä huonekalut luovat asukkaalle kodinomaisen ympäristön sekä antavat sisäisen turvallisuuden tunteen.  

Ainolassa on useita viihtyisiä oleskelutiloja, missä voi katsella tv:tä, lukea päivän lehdet tai osallistua talon yhteisiin toimintatuokioihin. Parvekkeelta on kaunis ja suora näkymä järvelle.

img_2623.jpg

 

Ainolassa sijaitsee sauna-osasto. Saunan löytyihin pääsee ainakin kerran viikossa ja myös tarvittaessa. Saunomisen ohella vaihtuvat päivän kuulumiset kiireettömästi.  

Ainolan asukkaat ruokailevat yhteisessä ruokasalissa. Yhteinen ruokailutilanne on hyvä tapa vaihtaa kuulumisia toisten asukkaiden kanssa.  Ruokasali on myös keskeinen paikka muulle toiminalle. Asukkailla on mahdollisuus valmistaa ruokaansa oman asunnon keittiössä. Eri vuodenajan juhlat järjestetään yhteisesti, minkä täydentää ajankohtaan sopiva ruokateema.

Meidän hoitotyön toimintaamme ohjaa yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma. Jokaiselle asukkaalle nimetään oma hoitaja, joka yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa laatii hoito- ja palvelusuunnitelman. Omainen ja asukas täyttävät elämänkaari- kyselyn, mikä osaltaan täydentää hoitoa – ja palvelusuunnitelmaa. Lääkäri käy palvelutalossamme kerran viikossa. Meille Ainolan hoitohenkilökunnalle on tärkeää huomioida ikäihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kuntouttava työote sekä ikääntyvän tuki ja kannustus kuuluvat arjen hoitotyön peruspilareihin.

Yhteistyö omaisten kanssa on tärkeää. Haluamme tukea omaisten jaksamista sekä korostaa heidän osuuttaan voimavarana ikääntyvän elämänlaadun turvaamisessa. Molemminpuolinen tiedonkulku on tärkeää laadukkaan tuloksen saamiseksi.
 
Ainolassa työskentelee ammattitaitoista, vanhustyöhön erikoistunutta henkilökuntaa, jolla on pitkä kokemus alalta. Tiimin vetäjänä toimii sairaanhoitaja.


Hoitajien puhelinnumerot:

044-068 9775  tai  0400-285825

044-068 9776 tai  050-381 6097

Sairaanhoitajien puhelinnumerot:

044-355 0009 tai 050-5745376