Palvelutalo HOPEARINNE

Liukkaankuja 2, 03400 VIHTI

Tarjolla hyvää kotiruokaa!

Lounas joka päivä klo 12-13  Edullinen keittiömme on lounas-aikaan avoin omaisille ja kaikille Vihdin eläkeläisille - TERVETULOA! 

TULE TÖIHIN!

HENKILÖKUNTA

  INTRA    (päivitetty 21.1.2019) 

Kotola

Kotola on 9-paikkainen kodinomainen hoivaosasto, joka sopii erinomaisesti mielenterveys- ja päihdeongelmaisille asukkaille. Huoneet ovat hyvin tilaavia, ikkunallisia ja ne tukevat asukkaan omatoimisuutta, vapaata liikkumista ja itsemääräämisoikeutta. Osa huoneista on yhden ja osa kahden hengen huoneita, jotka asukkaat itse kalustavat oman mieltymyksensä mukaisesti, tarvittaessa ammattitaitoinen henkilökunta avustaa asukasta sisustamisessa. Yhteinen ruokailu- ja oleskelutila sekä television katseluun sopiva takkahuone tuovat viihtyisyyttä, kodinomaisuutta ja turvallisuutta osastolle.

Kotolan asukkaat ovat Vantaan kaupungin sijoittamia päihde- ja mielenterveysongelmaisia, jotka ovat jatkuvasti hoidon ja uudelleen kuntoutuksen tarpeessa. Hoidon yhtenä keskeisenä tavoitteena on jäljellä olevan toimintakyvyn ylläpito ja edistäminen. Asukkaat osallistuvat mahdollisuuksiensa mukaan palvelutalon kulttuuri-, taide- ja viriketoimintaan.

omenat_500px.jpg

Kotolan henkilökunnan kuntouttava työote näkyy päivittäisessä toiminnassa asukkaiden hyväksi, asukkaita kuntoutetaan itsenäiseen toimintaan. Myös yhteistyö omaisten kanssa on tärkeä osa meidän hoitoa. Hoitotyössämme noudattamme omahoitajuusmallia, eli jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja oma varahoitaja. Yhdessä asukkaan ja hänen omaisensa kanssa laadimme kuntouttavan ja yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman. Omainen ja asukas täyttävät elämänkaari- kyselyn, mikä osaltaan täydentää hoitoa – ja palvelusuunnitelmaa. 


Kotola puh. 050-591 6844

Sairaanhoitajien puhelinnumerot:

044-355 0009 tai 050-5745376