Kotola

Kotola on 6-paikkainen kodinomainen hoivaosasto, joka sopii erinomaisesti haastavasti käyttäytyville vanhuksille. Huoneet ovat hyvin tilaavia, ikkunallisia ja ne tukevat asukkaan omatoimisuutta, vapaata liikkumista ja itsemääräämisoikeutta. Kaikki Kotolan huoneet ovat yhden hengen huoneita, jotka asukkaat itse kalustavat oman mieltymyksensä mukaisesti turvallisuuden huomioiden. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa tarvittaessa asukasta huoneensa sisustamisessa. Yhteinen ruokailu- ja oleskelutila sekä television katseluun sopiva takkahuone tuovat viihtyisyyttä, kodinomaisuutta ja turvallisuutta asukkaille ja henkilökunnalle.

Kotolan asukkaat ovat hyvinvointialueiden sijoittamia asiakkaita, jotka ovat jatkuvan hoidon ja uudelleen kuntoutuksen tarpeessa. Hoidon yhtenä keskeisenä tavoitteena on jäljellä olevan toimintakyvyn ylläpito ja edistäminen. Asukkaat osallistuvat mahdollisuuksiensa mukaan palvelutalon sosiokulttuuriseen viriketoimintaan.

Kotolan henkilökunnan kuntouttava työote näkyy päivittäisessä toiminnassa asukkaiden hyväksi. Yksikössä on käytössä kuntouttava työote. Myös yhteistyö omaisten kanssa on tärkeä osa meidän hoitoa. Hoitotyössämme noudattamme omahoitajuusmallia, eli jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja oma varahoitaja. Yhdessä asukkaan ja hänen omaisensa kanssa laadimme kuntouttavan ja yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman. Omainen ja asukas täyttävät elämänkaari- kyselyn, mikä osaltaan täydentää hoitoa – ja palvelusuunnitelmaa.

Kotolan puhelinnumerot

050 591 6844, 050 524 1799

Sairaanhoitajien puhelinnumero

044 385 0009

Keittiö

050 387 8997

Talomies

0400-472316