Muistola

Muistola on 9-paikkainen kodinomainen osasto, joka sopii erinomaisen hyvin haastavasti käyttäytyville asukkaille. Kaikki osaston huoneet ovat yhden hengen huoneita ja osalla on järvinäköala. Asukkaat kalustavat itse huoneensa joko yksi tai omaistensa kanssa myös ammattitaitoinen henkilökunta voi tarvittaessa auttaa. Asukkaat voivat tuoda omat tutut ja rakkaat esineet ja huonekalut turvallisuuden huomioiden ja ne luovat asukkaalle kodinomaisen ympäristön sekä antavat sisäisen turvallisuuden tunteen.

Hoidossa meillä toteutetaan kuntouttavaa työotetta ja tuetaan asukkaan omatoimisuutta mahdollisimman pitkälle. Muistolan ja Kotolan henkilökunta ovat erikoistuneet haastavasti käyttäytyvien vanhusten hoitoon. Yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa laadimme yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Omainen ja asukas täyttävät elämänkaari- kyselyn, mikä osaltaan täydentää hoitoa – ja palvelusuunnitelmaa. Hoitohenkilökunnalle on tärkeää huomioida ikäihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Muistolan ja Kotolan viikko-ohjelmassa on vaihtelevaa viriketoimintaa päivittäin. Sään salliessa ulkoilemme kauniilla ja suojaisalla sisäpihalla. Pihalla voi istua keinussa ja seurustella muiden asukkaiden kanssa tai harrastaa pienimuotoista puutarhanhoitoa.

Jokaisella asukkaallamme on omahoitaja. Omahoitajan tehtävänä on toimia linkkinä asukkaan ja omaisten välillä asukkaan asioissa. Lääkäri käy palvelutalossa kerran kahdessa viikossa.

Muistolan puhelinnumerot

050 304 8810, 050 524 1799

Sairaanhoitajien puhelinnumero:

044 385 0009

Keittiö

050 387 8997

Talomies

0400-472316