Palvelutalo HOPEARINNE

Liukkaankuja 2, 03400 VIHTI

Tarjolla hyvää kotiruokaa!

Lounas joka päivä klo 12-13  Edullinen keittiömme on lounas-aikaan avoin omaisille ja kaikille Vihdin eläkeläisille - TERVETULOA! 

TULE TÖIHIN!

HENKILÖKUNTA

  INTRA    (päivitetty 21.1.2019) 

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia
motivoituneeseen tiimiimme

Tervetuloa joukkoomme!
 
Palvelutalo Hopearinne tarjoaa kilpailukykyiset palkkaedut ja joustavat työajat. Panostamme henkilökunnan Tyhy-toimintaan ja jatkuvaan työhyvinvoinnin kehittämiseen. Meiltä saat asianmukaisen perehdytyksen työtehtäviin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa. Panostamme myös henkilökunnan koulutukseen ammatillisten valmiuksien säilyttämiseksi.
 
Tarjoamme työskentelymahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin vastavalmistuneillekin sekä opintonsa loppuvaiheessa oleville. Edellytämme työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta.
 
Mikäli kiinnostuit, voit täyttää avoimen hakemuksen sivun alareunan hakulomakkeella tai toimittaa meille hakemuksesi postin tai faksin välityksellä. Voit myös soittaa meille ja pyytää lisätietoja tarjolla olevista tehtävistä. Henkilöstöasioista meillä ensisijaisesti vastaa henkilöstöpäällikkö.


HAKULOMAKE